Καρκίνος του ορθού και Υπερθερμία

Καρκίνος του ορθού και Υπερθερμία

Καρκίνος του ορθού και υπερθερμία

Ο καρκίνος του ορθού είναι παγκόσμια ο 3ος σε συχνότητα καρκίνος στον γενικό πληθυσμό σύμφωνα με το World Cancer Research Fund, με περίπου 1.4 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις το 2012. Σύγχρονες έρευνες δείχνουν ότι δίαιτες φτωχές σε φυτικές ίνες και η καθιστική ζωή παίζουν σημαντικό ρόλο στην παθογένεια της νόσου. Με βάση τα επιστημονικά στοιχεία που ακολουθούν, είναι δυνατόν οι βραχυπρόθεσμοι θάνατοι από καρκίνο του ορθού (στη 2ετία) να μειωθούν άμεσα κατά τουλάχιστον 2.6 φορές, αν η υπερθερμία εφαρμοστεί σωστά σε όλες τις περιπτώσεις.

Κλινικά δεδομένα όπως τα παρακάτω αποκαλύπτουν ότι η ακτινοθεραπεία είναι πιο αποτελεσματική όταν συνδυαστεί με υπερθερμία. Η υπερθερμία θερμαίνει τον όγκο σε επίπεδο πυρετού, και αυτό ευαισθητοποιεί τα καρκινικά κύτταρα στην ακτινοβολία. Στις θερμοκρασίες επιπέδου πυρετού, τα φυσιολογικά κύτταρα είναι ανθεκτικά και ανανήφουν, όταν πεθάνουν τα καρκινικά κύτταρα.

Τί λένε οι κλινικές μελέτες για την επίδραση της υπερθερμίας; Λεπτομέρειες εδώ

Πολέμα τον καρκίνο!

Καρκίνος του ορθούΗ υπερθερμία δεν είναι επεμβατική πράξη, δεν έχει παρενέργειες και επιπλοκές, και μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των άλλων θεραπειών στον καρκίνο του ορθού.

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρία εκτιμά για τις ΗΠΑ και για το 2015:

  • Οτι περίπου 93,090 άνθρωποι (με περίπου ίση επίπτωση σε άνδρες και  γυναίκες) θα νοσήσουν από καρκίνο του ορθού. Η πιθανότητα νόσησης στη διάρκεια όλης της ζωής είναι σήμερα 1:20.
  • Οτι περίπου 49,700 θα πεθάνουν από αυτόν τον λόγο.
  • Τώρα γνωρίζεις ότι με βάση τις παραπάνω μελέτες οι βραχυπρόθεσμοι θάνατοι από τη νόσο είναι δυνατόν να μειωθούν άμεσα κατά 2.6 φορές, αν εφαρμοζόταν υπερθερμία σε όλους τους ασθενείς, παράλληλα με τη συμβατική τους αγωγή.

Πώς θα μπορούσες να σώσεις μια ζωή;

Μάθε για την ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑ!

Μίλησε για την ΥΠΕΡΘΕΡΜΙΑ!

 

 

 

Author: ONCOTHERMIA GR

Η ογκοθερμία είναι εξελιγμένη μορφή της κλασσικής θερμοθεραπείας, μιας από τις διαθέσιμες θεραπείες κατά του καρκίνου. Η ογκοθερμία συνδυάζεται με όλες τις άλλες θεραπείες, επαυξάνοντας το θεραπευτικό αποτέλεσμα και μειώνοντας τις επιπλοκές και παρενέργειες. Είναι ανώδυνη και δεν έχει δικές της παρενέργειες. Επιδιώκει την παράταση της ζωής, με καλή ποιότητα.